In de wachtkamer

Ik was natuurlijk weer precies op tijd, wat bij dit soort afspraken betekent dat je net te laat bent. De andere klant was er al, of ik even wilde wachten in de wachtkamer van de audicien. Ja natuurlijk. Vervolgens zit ik de wachtruimte, waar ik live een gesprek kan volgen met een andere klant omdat ze niet achter gesloten deuren zitten. Privacy..?

Vervolgens komt er een klant binnen terwijl de telefoon op een hoog volume rinkelt. De klant wil een afspraak maken voor een gehoortest en daarvoor heeft de baliemedewerkster zijn gegevens nodig. Dit levert een wonderbaarlijke situatie op, waardoor ik twijfel of de medewerkers van de audicien uberhaubt verstand hebben over wat het betekend om slechthorend te zijn. De baliemedewerker vraagt tijdens het harde telefoongerinkel 'wat is uw adres?'. De man vraagt 'wat zegt u?'. En zo vervolgt het gesprek tot de telefoon ophoudt met rinkelen. Ondertussen gaat er ook nog een andere telefoon af. Rustgevend is de wachtkamer bepaalt niet..